God kväll!

Imorn fyller jag år :) Känns inte som det. Men det gör jag.. 25! Fy fan! Och vart har jag kommit i livet?
Men jösses, varför tänker jag så? Jag har ett perfekt liv :)
Imorn kommer familjen och ska fira mig lite sen på kvällen ska jag träffa Lina och Alex :) Storkalaset blir på lördag då brudarna har fixat ihop nått, är jävligt nyfiken ska jag säga. Det blir nog perfekt.

Idag har jag städat och tvättat! När det va klart blev jag skit rastlös så jag bytte om och gick in till stan för och köpa kakeldekorer, sluuuut på kontot. Det var bara och vända. Men jag ska köpa det imorn istället :) Mitt kakel är diarré brunt.. Typ!

Nähä! Gå ut och ta en cigg och ringa min spinkiga vän! Ciao!


Blä!

Idag är det lördag och allt! Det regnar, och jag äter penicillin, vilket betyder ingen alkohol :/ Ganska tråkigt! Hade länge vart fel med ett glas vin eller två!? Så man får se vad man hittar på för dumheter ikväll! Vad gör fattiga människor? Jag får googla!
Har spenderat två nätter i Motala, mys! Är nästan aldrig där längre så det blir trevligt när man väl hälsar på :)

Nää det här va inget kul idag. Inget är roligt idag, speciellt inte vädret! Buhuuuuu! Ha en bra kväll! Ciao!


Yeah!

God kväll! Natten är ung och klockan är bara barnet. Ligger i soffan i vanlig ordning och har gått igenom youtube, fan vad mycket kul det finns där :) Har glömt bort att det finns, men desto roligare när man kommer på det :)

Hopp, tisdag imorn och sen är det bara onsdagen kvar! Jeeejjj!! Dom här dagarna har gått väldigt fort. Inte helt fel. Fundulerar lite på vad jag ska göra under mina lediga dagar. Fan att man inte va rik! Då hade jag ju åkt på en solsemester i några dagar. Attans! Men men, Thailand snart ju :)

Näähäpp! Min granne har vaknat till liv med.. Trodde bara det var jag som va vaken såhär dags. Men det skiter ju ni i! Nu blir det en cigg sen sova. Natti! Ciao!


På pricken!

Det roliga är att det va på det exakta datumet, ett och ett halvt år sedan jag sist bloggade! Haha! Såg det nyss, och är såklart tvungen och påpeka det :)
Sitter i soffan, igen, under min luddiga lila filt, glor in i min svarta tv (som inte har fungerat på två månader ungefär) Vet ni hur tråkigt livet blir utan tv? Trodde väl det, och ge er inte in i och pröva! Jag sover mest hela tiden. Eet tråkiga är när man kommer hem från jobbet.. Jaha, vad ska jag göra nu?
Som den här kvällen till exempel. Kom hem, bytte om, la mig i soffan och har legat och läst bloggar och surfat runt i över två timmar! Men jag ska inte gnälla! Går ju faktiskt ringa hyresvärden och säga nått också, haha!

Nää mina 300.000 unika läsare om dagen! Nu ska jag ta en "god natt cigg" sen blir det faktiskt god natt. Efter några
omgångar yatzy såklart ;)
Ciao!


Välkommen tillbaka!

Ett och ett halvt år senare!? Vill bara se hur det känns... Det känns bra! Det är ju aldrig fel och få skriva av sig lite! Speciellt om man vet att ingen läser ;) Ingen man känner iallafall! Eller? Aja, nog om det!

Ligger i soffan och tittar ut! Har funderat i ungefär två timmar om man skulle laga lite mat! Men nu börjar jag känna att det inte finns tid för det! Jobbet kallar klockan tre! Fyra dagar kvar!!
Har vart en lugn helg! Dels för att jag har jobbat och dels för att det nästan är slut på kontot! Vill ha den 25e! Av två anledningar, lön såklart, och att jag blir ett år äldre, 25! Höhö! Det kan till och med va värt och fira :) Blir väl nått litet kanske.. Måste måste spara till Thailiand, inte långt kvar nu :) Wohoooo!!

Nää men summan av kardemumman, det här va lite kul. Blir nog fler gånger!
Nu måste jag äta och göra mig iordning.
Ciao!


RSS 2.0