måndag

finns inget och göra. måste egentligen städa mitt rum men väntar lite med det.
mamma och pappa är i mjölby och hämtar bilen, hade egentligen velat följa med för då kunde jag kört men jag hade precis gått upp och näää orka.. vet inte om mamma och jag ska in till stan en sväng, skulle va gött.
måste köpa en mobilladdare till micke, sen vet man ju aldrig om man hittar nått fint =)

va i stan i fredags, skulle köpa en bikini för min gamla kan jag verkligen inte gå runt med i cypern sen.
hitta ingen och höll på att få damp.. sen följde amanda och mamma med och då hitta jag massor.
så jag köpte en tillslut =)

i fredags var jag ute med folket. satt hos johanna och emil först sen drog jag till elin och hanna en stund och sen blev det taxi till hugos. det var väl sådär där, jag blev faktiskt lite för full där ett tag men det var bara att ta sig i kragen och gå ut och dansa eller nått. jennan och jag drog väl hem vid två ungefär..
i lördags var jag barnvakt med micke och jennan. det blev en lugn kväll. vincent somnade inte förrän vid tio och runt tolv gick micke och jag och la oss med.. det var rätt trångt men mysigt!

igår gjorde man inte ett skit. kollade på bingolotto och käkade chips. en söndag helt enkelt

imorrn ska jennan och jag boka resan till cypern =) , det kommer bli så fruktansvärt skönt att komma iväg en stund. komma till värmen framför allt.. folk verkar ju bli förvånade när man säger att man inte åker för och supa skallen i bitar men jag känner verkligen inte för det. gå ut lär man ju göra men jag hade kanske inte planerat att va full konstant hela veckan. aja, skitsamma.. skönt ska det bli iallafall!

nää. ska ner och käka lite frulle sen ska jag städa mitt rum.

inköp

fina grejer va =)
tröjan beställde jag idag
och väskan ska jag beställa i veckan så den kommer lagom till lönen =)
i like rea
väska


tröja



måndag

nu har man äntligen jobbat klart på schemat. det känns rätt skönt faktiskt.
skulle jobbat helg egentligen men började plötsligt spy på jobbet i fredags så jag fick åka hem och fick inte jobba på hela helgen, och eftersom jag jobba på schema så får jag ju sjukpening eller vad fan det heter? så pengarna kommer inte undan =P

så i fredags efter jobbet åkte jag hem till amanda och försökte vila lite, kände mig lite vimsig ett tag men blev bättre sen. vid två åkte amanda och jag och hämta vincent sen åkte vi till ikea. inhandla lite strumpor och ett par pumps på skopunkten, i like. sen åkte vi hem till mamma och pappa. här beställde vi pizza (fick fel beställning) och bara tog det lugnt.


vaknade runt tio. tog lite lugnt. jennan kom och hämtade mig vid ett så åkte vi hem till henne och käka lite.
vid tre kom katta och då åkte vi upp till salongen och fixa hennes hår till kalaset på hugos.
vid fem drog jag och jennan upp till linus och började snutta lite, segt som fan. hade inte druckit på nästan en månad men jag kom igång sen. vid nio drog vi vidare till billy. va inte där så länge sen fick jennan följa med mig hem till henne och byta skor, skoskav =/ , sen drog vi till hugo.

där var det välkomsdrinkar och kareoke. jennan och jag röjde som fan =D , det var faktiskt riktigt kul.
jag brukar inte hurra för hugos annars fast då är det ju bara idioter där. i lördags var det typ inga =P
inte på dansgolvet iallafall, dom höll sig till "sin terass".. dansa konstant tills typ ett, då blev jennan tråkig och jag och linus gick upp till med eller utan och käka. vid två drog jag hem och sov, trött var jag.
jennan ringde strax efter två och fråga var jag va och sa att hon skulle skynda sig och springa hem.
hon kom två timmar senare, haha!

igår gjorde man inte allt för mkt. kolla film och käka mcdonalds, sen baka vi.
vid tio åkte jag till micke. vi kollade med på film sen somna jag.
idag har man bara slappat. åkte hem vid fem tror jag sen kom jennan och hämta mig vid åtta.
käkade mcdonalds och kollade på se upp för dårarna! så jävla bra.
kom hem för typ en halvtimme sen, vet inte vad jag ska göra..
mamma och pappa är i barcelona så jag är helt själv =/ och micke börjar skolan imorrn så då blir man ju själv där med..

jag tror inte riktigt jag har fattat att jag SLUTAT skolan än, man har liksom gått i den där skiten i tretton år.
och sen är det helt plötsligt slut! tänkt dig tretton jävla år, och jag är tjugo år. är det konstigt att man går ut skolan med femton IG då eller? NÄÄÄ!

imorrn ska jag in till syrran och vincent, vet inte riktigt vad vi ska göra.
blir det stan ska jag kolla bikini till cypern iallafall, det kan behövas.

nä. nu bir det soffan


I don't know what I'm gonna do without my boo

måndag

en vecka kvar på schemat sen är man timvikarie igen, det ska bli skönt.
tänkte jag skulle kolla lite andra jobb under tiden.

i lördags var jag och jennan på liseberg =) , äntligen säger jag bara!
så jävla gött var det, och kul =) , var ganska mycket folk men köerna var inte överdrivet långa, och det var värt att vänta!
löne helgen blir det antagligen göteborg igen, takida skulle tydligen till liseberg då =) , och jag kan gärna åka dit igen =P , jag dör inte!

snart är det dags att boka biljetterna till cypern också. jennans mamma ringde igår och sa att hon hade hittat en resa dit för nästan 800 spänn, fast då var vi vart tvungna och åkt idag och det går ju inte.
men jag ska kolla runt lite med och se om vi hittar nått billigt till slutet av augusti / början av september. blir att vi bokar på fredagen och åker på måndagen. sista minuten!

igår gjorde man inte ett piss. var så jävla seg. jag micke jennan och linus glodde på lite film sen skjussa jennan hem mig och micke.
idag har man inte heller gjort allt för mycket. jag sa att jag skulle städat min bil när micke åkt men då somnade jag ju i soffan och nu orkar jag inte gå ut och va där halva natten =/ , det får bli en annan gång!


imorrn jobbar man kväll. det är rätt skönt ibland! sen jobbar onsdag och fredag lördag söndag =/ sju fyra med, jag hatar det! så i helgen får det bli jävligt tråkigt och jag kommer va hos amanda hela helgen för det går ju inga jävla bussar, och mamma och pappa åker till barcelona på lördag så dom kan inte skjussa mig. jävligt moget, ellerhur?

nää. ska gå ner och poppa popcorn och dricka mjölk.


älskar dig, boogie-woogie one ski =)


onsdag

nä men här ska man ju inte påstå att man hänger varje dag. känns som man inte har tid, men det har man.
jag tror det kallas ork!

idag är jag ledig, så jävla skönt. det är ju synd att det inte är fint väder så man kan lägga sig ute.
men jag lovar att det kommer komma när man jobbar sen =/
på jobbet går det bra. förutom att jag har haft "monster" nu i fyra dagar i streck och jag pallar inte med henne mer.
men vem fan gör det? ingen på jobbet vill ju gå till henne så då får stackars jag göra det.
men det var som lotta sa; hatar hon dig så hata tillbaka. och det är precis vad jag gör.

i helgen var det lugnt. i fredags skulle jennan och jag tagit det lugnt men det vart tråkigt så då gick vi till hugos, nyktra. alltså folk ser ut som tolv år för fan. sen vet ju ni andra hur jag blir när jag går ut nykter. klaga hit och klaga dit. vi satt där ett tag sen kom lite kändisar som man umgick med. va där till två sen var ju puckona tvungna att ha peckas och det tog fan en timme innan dom fick mat. sen skjussa vi hem dom till borensberg.

i lördags hade vi lite familjefest om man säger så. alla vi familjer som umgick när vi var små träffades och umgicks lite. det var trevligt. dom flesta har man ju träffat lite då och då men andra har man inte sett sen man var liten. micke följde med också, kanske inte var lika kul för honom men han hade nog lite kul. han fick ju va barnvakt som vanligt =)

pappa kom hem i söndag. skönt att ha honom hemma igen, fast det kändes inte som han var borta i två veckor, snarare några dagar! kom hem med lite presenter till mig också, det gillar jag =)
crocsen jag fick var dock för små, men funderar på om jag skulle sälja dom och sen köpa nya eller om jag ska använda dom ändå, får ha lite längre byxor på mig bara =)

idag ska jag vänta tills jennan slutar sen ska vi till skänninge marken en stund. jag måste ha min plånbok.
imorrn jobbar jag igen, 7-16 , jag hatar det, så jävla segt. men är ledig på fredag och sen jobbar jag lördag söndag =/ , tråkigt och jobba helg men på helgerna tjänar man pengar pengar pengar =)

igår gick jag och la mig halv sju. jag var trött tror jag. trodde aldrig jag skulle sova hela natten men det gjorde jag!
så idag är jag utvilad.


nä. ska ner och käka lite frukost nu. sen ska jag ringa och väcka micke, som vanligt =P



jag är nykär






RSS 2.0